Golfballen duiken

golfballenduikers0007.jpgWelkom op de website van de grootste leverancier van lakeballs in Nederland en daarbuiten. Onze organisatie duikt al meer dan 20 jaar naar golfballen op golfbanen in Nederland. Ook worden onze duikers ingezet op golfbanen over de gehele wereld om de vijvers op de golfbanen vrij te maken van golfballen.  

Door deze jarenlange ervaring is de organisatie geheel ingericht op het duiken, het verwerken en bewassen van lakeballs en het uiteindelijk sorteren naar diverse kwaliteiten. Deze lakeballs worden verkocht aan particulieren, golfshops en golfbanen over de gehele wereld.  

Het sorteren van de lakeballs wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers die in de loop der jaren diverse merken en soorten voorbij hebben zien komen. Het getrainde oog zorgt er voor dat de lakeballs uitgebreid bekeken worden en in categorieën worden geplaatst. Het wassen van de lakeballs vindt plaats via een professionele speciaal ingerichte wasserette. De lakeballs worden hierdoor ontdaan van vuil en zoveel mogelijk van andere oneffenheden. Hierdoor is de lakeball gebruiksklaar voor de golfer.  

golfballenduikers0032.jpgHet duiken naar golfballen is een specialisme. Onze duikers zijn ervaren duikers en betreden met alle zorg de golfbanen. De duikwerkzaamheden vinden plaats op tijden dat de golfers er geen last van hebben. De golfer is zich niet bewust van de werkzaamheden die worden uitgevoerd rond het water. Samen met de greenkeepers van de golfbanen in binnen- en buitenland wordt een plan van aanpak opgesteld, waardoor het voor de golfbaan, de golfers en de duikers vlekkeloos kan verlopen.  Onze organisatie is te herkennen aan een laagdrempelig niveau van communicatie, professionaliteit en service. Ons managementteam maakt heldere afspraken met de golfbanen.  

Beschikt u over een golfbaan of bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de golfbaan neemt u dan eens contact met ons op.

Wij faciliteren in: 

  • Onderhoud van de golfbaan in en rond het water
  • Duikwerkzaamheden voor alle watergebieden op en rond de golfbaan
  • Gerichte duikwerkzaamheden voor moeilijk te bereiken watergebieden
  • Opduiken van golfballen in golfbaanvijvers op onderhoudskritische locaties  Ons managementteam levert u desgewenst referenties van bestaande opdrachtgevers uit binnen- en buitenland.